Επίσκεψη Ειδικής Γραμματέως Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΨΗΠΤΕ Φ. Παντιώρα στην ΕΜΥ

EMY 200220191

Αθήνα, 20/2/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΨΗΠΤΕ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΥ

 

Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κυρία Φωτεινή Παντιώρα, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), στο Ελληνικό.

Η κ. Παντιώρα ενημερώθηκε από τον διοικητή Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Βογιατζή, τον υποδιοικητή μετεωρολόγο κ. Εμμανουήλ Αναδρανιστάκη καθώς και τα στελέχη της Υπηρεσίας για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο που επιτελεί η ΕΜΥ όσον αφορά την έγκαιρη και έγκυρη πρόγνωση των καιρικών φαινομένων.

Κατά τη συνάντηση της Ειδικής Γραμματέως με τη διοίκηση της ΕΜΥ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων, τέθηκαν θέματα σχετικά με τους βέλτιστους τρόπους ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τις καιρικές προγνώσεις και ιδίως τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τις χρηστικές πληροφορίες που μπορεί να διατεθούν στην υπηρεσία των πολιτών καθώς και την περαιτέρω προβολή του πολυσύνθετου επιστημονικού έργου της ΕΜΥ.

 

EMY 200220192

Από την επίσκεψη της Ειδικής Γραμματέως Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΨΗΠΤΕ κας Φωτεινής Παντιώρα, στις εγκαταστάσεις της ΕΜΥ και την συνάντησή της με τη διοίκηση και στελέχη της Υπηρεσίας.